Chubb

 

CHUBB aan woord

Als internationaal werkende verzekeringsmaatschappij is Chubb toonaangevend in schadeverzekeringen voor zowel grote als kleine ondernemingen. Chubb biedt specialistische verzekeringsoplossingen voor risico’s als:

  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Bestuurdersaansprakelijkheid
  • Fraude
  • Cybercriminaliteit

Binnen bedrijfstakken spelen risico’s die zo specifiek zijn, dat zij vragen om een specialistische benadering waarbij diepgaande kennis van de bedrijfstak essentieel is. Om die reden kent Chubb specialisten die zich uitsluitend richten op verzekeringsmogelijkheden voor één bepaalde industrie, zoals aansprakelijkheidsrisico’s bij IT- en telecombedrijven.

 

Ervaring JNPG

Chubb is in onze ogen dé specialist op het gebied van het verzekeren van aansprakelijkheidsrisico’s voor ICT-bedrijven. Ze beschikken over goed doordachte verzekeringsvoorwaarden, leveren diverse aanvullende diensten en hebben een team dat zich louter richt op de ICT-branche. Chubb is niet per se de goedkoopste en accepteert niet zomaar elk bedrijf. Daar staat tegenover dat zij op hoog niveau een partner kunnen zijn en ervaren zijn in het bieden van maatwerkoplossingen.

 

Belangrijke gegevens

Wegalaan 43
2132 JD Hoofddorp
Tel +31 23 566 18 00

informatie@chubb.com| www2.chubb.com/benelux-nl

Ratings Chubb European Group Limited (update 12-05-2017)

S & P            AA
A.M. Best    A++
Moody’s      –
Fitch            –